+2500 RO

Facebook

Vrei sa atingi cele mai inalte varfuri din tara?

Vrei sa-ti depasesti limitele?

Vrei sa te pregatesti pentru muntii inalti din afara tarii?

Hai cu noi in +2500RO!

.+2500 RO iti propune initiere, pregatire si bucurie pe carari de munte. Cand vei fi pregatit vom alege cararile care duc pe cele 13 varfuri de peste 2500 de metri din Carpatii Romaniei:

 1. 2.505 m, Omu - Bucegi

 2. 2.503 m, Bucura Drumbrava - Bucegi

 3. 2.519 m, Parangul Mare - Parang

 4. 2.509 m, Peleaga - Retezat

 5. 2.508 m, Păpușa - Retezat

 6. 2.544 m, Moldoveanu  – Fagaras

 7. 2.535 m, Negoiu – Fagaras

 8. 2.527 m, Viștea Mare – Fagaras

 9. 2.517 m, Lespezi – Fagaras

 10. 2.510 m, Cornul Călțun – Fagaras

 11. 2.507 m, Vânătarea lui Buteanu – Fagaras

 12. 2.506 m, Hârtopul Darei – Fagaras

 13. 2.501 m, Dara – Fagaras

+2500 RO inseamna ture in muntii Romaniei, in special in masivele Bucegi, Fagaras, Parang si Retezat, inseamna prieteni si prietenii in locuri deosebite, inseamna sa te descoperi in locuri, situatii si grupuri noi.

Clubul Sportiv Montan Altitudine este un punct de plecare spre munti inalti din afara hotarelor tarii,un mod de viata unde impartim impresii,legam noi prietenii si ne deconectam de stresul cotidian. Este o alternativa placuta si ieftina pentru petrecerea weekndurilor, vacantelor si a concediilor.

Monitori:

1.Crina Coco Popescu

este prima alpinista din lume care incheie Circuitul 7 VOLCANOES al celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent si singura alpinista din lume in echipa care a facut premiera pe Mt. Sidley – Antarctica.
       Este Maestru al Sportului in alpinism si escalada de la varsta de 14 ani.
       A initiat si promoveaza Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor, primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.
       Este membra a sectiei de performanta a Clubului Sportiv Montan Altitudine
Website: www.cocopopescu.com

2.Ovidiu Popescu

este presedintele Clubului Sportiv Montan Altitudine si organizator de expeditii in munti inalti.
     A organziat si condus prima expeditie romaneasca in Mount Giluwe - Papua Noua Guinee, cel mai inalt Vulcan din Australia si Oceania, prima expeditie romaneasca pe fata nordica Alam Kooh - Iran.
     Este conducatorul Altitude Expeditions Team - echipa care organizeaza. din anul 2008, expeditii ghidate in munti inalti, expeditii in zone izolate, stagii de pregatire pentru alpinismul de altitudine. Pana in sept. 2012, a organizat si condus 28 de expeditii in munti inalti, in 25 de expeditii atingandu-se varful. Toate expeditiile s-au incheiat cu succes, fara incidente sau accidente. 
     Antrenor al Crinei Coco Popescu – alpinism de altitudine, de doua ori desemnat ca "Antrenorul Anului" in judetul Brasov.

3.Cristi Seitan

este membru activ inca de la deschiderea Clubului Sportiv Montan Altitudine, participant si organizator de expeditii montane in tara si in strainatate.
Printre ascensiunile realizate in afara tarii se numara: Ararat; Kaskar; Olimp; Cheval Noir; Lausiere; Triglav; Mont Blanc; Aconcagua; Monte Rosa
In tara: aproape toate masivele in ture diferite vara-iarna; numeroase trasee de alpinism hivernal si escalada atat in tara cat si in strainatate.

4.Alexandra Seitan

absolventa a scolii de ghizi montani Christian Adventure, cu numeroase ture la activ in principalele masive din Romania, trasee vara-iarna, vai de abrupt, creste alpine, expeditii in afara. Pasiuni: ski si snowboard

Nu exists un clasament momentan.


Programe

Retezat plus2500.ro - Vf. Peleaga 2509m si…

3 zile in Romania · 390 lei

/Oferte expeditii


Noutati

Xander Advertising